http://www.presagalati.ro/wp-content/uploads/2013/02/explore.png

Primarul UNPR Marius Stan: „să rupem 15 minute din viața noastră, pentru a vota Victor Ponta – președinte”

Pentru prima oară de la trecerea sa de la PNL la UNPR, primarul Marius Stan s-a aflat, vineri, la prima sa participare la un eveniment politic. A venit la Conferința extraordinară a PSD Galați în aceeași mașină cu noii colegi de partid, președintele UNPR Galați, deputatul Eugen Chebac și deputatul UNPR Laurențiu Chirvăsuță.

Dacă după trei luni de la alegerea sa ca primar al Galațiului pe listele USL declara răspicat că nu este nici primar USL, nici primar PNL, fiind doar „primarul gălățenilor”, acum Marius Stan și-a adus aminte că a fost ales pe listele USL și s-a adresat liderilor locali ai PSD, PC și UNPR, cu titulatura de „colegi”, vorbind chiar despre proiectele comune, „proiectele pe care ni le-am propus”. Redăm, în continuare, texul intgral al discursului lui Marius Stan:

„Domnule președinte, stimați colegi, pot să spun și noi colegi, sunt onorat să fiu și eu invitat la conferința județeană a celui mare partid din România, de după revoluție, lucru pentru care țin să vă mulțumesc. Știți, din toate pozițiile mele publice, că îmi place mai puțin să vorbesc de politică, îmi place să vorbesc mai mult de administrație. Politica o las pe seama celor care se pricep mai bine ca mine și știu să o facă. Și o fac bine, cei mai mulți.

Aș vrea să vă aduc aminte că atât eu, cât și ceilalți aleși din această sală, fie că sunt aleși locali, județeni sau parlamentari, am fost aleși în 2012 de o majoritate covârșitoare, ca reprezentanți ai unei alianțe care se numea USL. Eu cred că toți cei de aici continuăm pe mai departe proiectele, programele pe care acea alianță și le-a propus.

De aceea, aș vrea să subliniez un lucru: eu cred că progresul României și pe mai departe, progresul Galațiului, sunt condiționate de o continuitate în stabilitatea guvernării. Iar acest lucru l-a demonstrat în primul rând, PSD și evident, președintele PSD, domnul Victor Ponta.

Deci, pentru a spera, pentru a reuși toate proiectele pe care noi ni le-am propus pentru Galați, este necesar, este obligatoriu, să luptăm în noiembrie, să votăm Victor Ponta – președinte, pentru că numai așa putem avea o continuitate în tot ceea ce ne-am propus pe mai departe pentru Galați, pentru România.

Dar, pentru aceasta, cred că trebuie ca toți cei care suntem în această sală, dar nu numai, prieteni, rude, aparatul pe care îl avem cu toții la dispoziție, să mobilizăm toate resursele, atât materiale, cât și umane, pentru că în acea zi importantă, cum a spus și domnul președinte Nica, să rupem 15 minute din viața noastră, pentru a vota Victor Ponta – președinte, garanția succesului”, a spus Marius Stan de la tribuna conferinței.

E greu de bănuit ce ar fi în inima președintelui PNL și candidatului ACL la președinție, Klaus Iohannis dacă ar auzi acest discurs după ce în urmă cu două săptămâni, Iohannis declara, la Galați, că are „o relație foarte bună cu primarul Marius Stan”.

Foto: Vasile Lupu

2 Comentarii la Primarul UNPR Marius Stan: „să rupem 15 minute din viața noastră, pentru a vota Victor Ponta – președinte”

  1. cornel Răspunde

    septembrie 14, 2014 la 06:45

    Un tip mizerabil ! Acum am convingerea ca e principalul calau al echipei Otelul !

  2. Marian Răspunde

    septembrie 14, 2014 la 10:36

    Imi era simpatic Marius Stan dar dupa declaratia asta e clar ca e doar unul din multimea se calai a Romaniei , cum sa sustii unul care ne vinde ungurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>